Volem fer un banc d’imatges que contribueixin a trencar els estereotips que actualment perpetuen el sistema heteropatriarcal, racista  i capitalista en el que vivim.

Des de Fotòpica volem posar a l’abast de tots els col·lectius, entitats, administracions i empreses, recopil·lacions d’imatges il·lustratives d’activitats quotidianes per a usos publicitaris, de divulgació i de difusió. Volem transformar el relat habitual que trobem en els bancs de recursos gratuïts o de pagament, la majoria dels quals no qüestionen el missatge visual que generen.

Aquest banc d’imatges ha de ser participatiu, fruit d’una recerca i reflexió col·lectiva. A través de sessions de debat i de treball amb col·lectius representatius i protagonistes dels estereotips que volem trencar, definirem les bases a partir de les quals construir un nou relat.


info@fotopica.org

Busquem models!

Busquem models que ens ajudin a trencar amb estereotips, i mostrar una realitat que ens visibilitzi a totes!

Envia 3 fotos de cos sencer abans del 20 de gener del 2021.

Dimarts 29 d’octubre, 11h

Sessió oberta de reflexió i debat “Som sostenibles!”

Com es representa l’ecologisme urbà, el consum responsable i les energies renovables en les imatges que ens envolten?

Més informació

Dimarts 22 de setembre, 10h

Sessió oberta de reflexió i debat “El que és personal és polític!”

Volem oferir imatges, lliures d’estereotips que visibilitzin les diferents formes viure la quotidianietat a l’àmbit en un íntim, personal i domiciliari.

Més informació

Dijous 23 de juliol, 10h

Sessió oberta de reflexió i debat SOM GRANS!

Volem oferir imatges, lliures d’estereotips que visibilitzin les diferents formes d’envellir a la ciutat, tot promovent la part activa de la població de més edat, i obrim un procés participatiu per a pensar-les col·lectivament!

Més informació

Un projecte de

 

Amb el suport de